-Det er en glede å fortelle at Capgemini har mottatt «System Intergrator Partner of the Year for Customer Impact award» sier Nick Cayou, Vice President of Global Ecosystem, Pivotal Software.  -Med denne pris anerkjenner vi partnere som har levert tjenester som gjør en betydelig positiv forskjell hos kunder med hjelp av Pivotals produkter og tjenester.

Den nye løsningen, som gjorde at Capgemini vant Customer Impact-prisen, vil gi apotekene mulighet til å levere nye tjenester raskere og mer kostnadseffektivt. Arkitekturen vil gi apotekene høy grad av frihet i utformingen av egne kundeprosesser og -systemer. Noe som igjen vil gjøre interaksjonen med myndighetenes ulike it-systemer lettere for apotekene, og i siste instans styrke relasjonen mellom apotek, innbyggere og det norske helsevesenet.

- Vi er glade for at vi ha blitt anerkjent med denne prestisjetunge prisen av Pivotal, basert på vår innsats for å både å vinne og levere en banebrytende løsning til Apotekforeningen (DIFA). Takket være et langsiktig og vedvarende engasjement fra ledelsen i Pivotal og produktspesialister, har vi sammen sikret et robust oppsett av den første del-leveransen av den nye mikrotjeneste-baserte, sentrale plattformen. Den skybaserte løsningen vil gjøre det mulig for den norske apotekbransjen å skape og levere nye farmasøytiske tjenester på en rask og effektiv måte fremover, samtidig som de overholder gjeldende regler og forskrifter.» sier Anil Agarwal, president for Capgemini Scandinavia Business Unit.

Capgemini er platinum sponsor på SpringOne Platform, som er Pivotals årlige konferanse. 2018 års Partner Awards blir kunngjort under konferansen og anerkjenner de beste løsningene og tjenestene som er levert med hjelp av Pivotals programvare.