Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nytt om prosjekter

Skal integrere Bergen og Stavanger

Kjetil Abrahamsen skal lede en større ekspansjon for IT-selskapet Communicate i Bergen og Stavanger. Målet er å skape en klynge for integrasjon, og antall ansatte skal femdobles. Communicate er kjent som landets fremste aktør innen integrasjon av IT-systemer.

Full kontroll gjennom hele prosjektet

Byggtjeneste lanserer nå et nytt verktøy for å digitalisere og effektivisere verdikjeden i byggenæringen. ProsjektDok samler og sorterer produktinformasjon og gir entreprenøren full kontroll på produktdata i hele prosjektet livsløp.

Experis Ciber har vunnet ny avtale

Espen Vogt-Østlie, administrerende direktør i Experis Ciber AS er godt fornøyd med å ha vunnet en ny avtale for vedlikehold av IKT-systemer for Landbruksdirektoratet.

Krafttak mot hvitvasking

I forrige uke stod hvitvasking høyt på agendaen. 15. oktober trådte den nye hvitvaskingsloven i kraft i Norge. Hvitvasking; det vil si at man forsøker å integrere inntekter fra kriminell virksomhet, bedrageri eller skatteunndragelse i det økonomiske systemet er et alvorlig samfunnsproblem. 

Visma kjøper Triangel Solutions

Visma styrker satsingen på skybaserte løsninger for tids- og ressursstyring med oppkjøpet av Triangel Solutions AS. Over 500 selskaper i en rekke bransjer i både offentlig og privat sektor forenkler og automatiserer arbeidshverdagen med skybaserte løsninger fra Triangel Solutions.

Nytt fond skal gi 260 millioner kroner til prosjekter i Nord-Norge

Regjeringen har opprettet et nytt koinvesteringsfond for bedrifter i Nordland, Troms og Finnmark. Nå ber Innovasjon Norge private investorer om å melde sin interesse. Staten investerer 132,3 millioner kroner i fondet, og private investorer skal delta med minst like mye kapital.

Oslo Kommune valgte Itera

Oslo kommune er en av Norges største arbeidsgivere med ca. 43 000 ansatte og et årsbudsjett på ca. 42 milliarder kroner. Bakgrunnen for utlysning av rammeavtalen er kommunens behov for å gjennomgå en radikal digital transformasjon for å speile den teknologiske utviklingen ellers i samfunnet.

Magasinet Prosjektledelse