– Websystemers skybaserte løsninger er blitt fagmiljøenes foretrukne system, og selskapets visjon om strømlinjeforming og digitalisering av eiendomsmegler- og bemanningsbransjen passer godt med Vismas strategi, sier administerende direktør i Visma Software, Erlend Sogn.

Webmegler er et komplett skybasert system for eiendomsmeglerforetak. Løsningen er en av de mest utbredte i bransjen i Norge og støtter elektronisk budgivning e-tinglysing med BankID.

Webtemp er et skybasert, skalerbart system for bemanningsforetak med over 120 bemannings- og rekrutteringsselskap som benytter den komplette løsningen med integrasjoner mot de ledende lønns- og regnskapssystemene i Norge. Løsningen inneholder ordrestyring, timefangst, faktura og ferdig lønnsgrunnlag samt direkte publisering på Finn.no, LinkedIn og Facebook.

– Vi skal være en pådriver i digitaliseringen av eiendomsmeglere og bemanningsbransjen, til fordel for kundene. Med strengere myndighetskrav for å sikre boligkjøpere og ansatte i bemanningsforetak, har skybaserte løsninger blitt stadig viktigere. Våre strategiske tanker om fremtiden innfris for både kunder og ansatte gjennom oppkjøpet fra Visma, sier Aksel Valen, partner og daglig leder i Websystemer.

Om Websystemer
Websystemer har siden 1995 med hovedkontor i Bergen utviklet og driftet systemløsninger til eiendom- og bemanningsbransjen. Som første leverandør lanserte selskapet allerede i år 2000 rene skybaserte løsninger og er blitt fagmiljøenes foretrukne system. Applikasjonene Webmegler og Webtemp er i dag blant de mest utbredte løsninger i sine segment. Applikasjonene har gjennomgått kontinuerlig videreutvikling de siste 16 årene i tett samarbeid med trofaste kunder.